Zomerfair vrijdag 28 juni 2024

Vrijdag 28 juni organiseert de kinderboerderij Floreffehoeve een Zomerfair! Met meer dan 20 kramen zoals sieraden, tassen en kleding. Maar ook spellen, puzzels en stoepkrijt! Tupperware, Jemako en nog veel meer. We verkopen heerlijke broodjes met: hamburger, kipburger, frikandel, kroket en knakworst. In de geitenweide organiseert Scouting Altenagroep uit Sleeuwijk iets spectaculairs voor kinderen tussen ong 6 t/m 12 jaar. Tip: trek oude kleding aan. In de ponyweide staat een mega tractor-stormbaan van 17 meter lang!! Er wordt geschminkt en er is een ballonnen-man aanwezig die de leukste creaties maakt. Ook draaien we weer het Rad van Avontuur dat begint om 18:30 uur. Alle kado’s worden gesponsord door onze winkeliers van Werkendam! Hier zitten prachtige prijzen bij dus zorg dat u er bij bent! Van harte welkom! De zomerfair is van 16:00 tot 21:30 uur. De kinderboerderij is zoals altijd om 09:00 uur geopend.