Bezoek OBS ’t Ravelijn

Vandaag bracht OBS ’t Ravelijn uit Woudrichem een bezoek aan onze kinderboerderij. De kinderen waren enthousiast!😃 We zochten met elkaar welk dier in de ponystal had gebroed en meteen de pony’s aaien🐴 We zochten naar echte eitjes in het kippenhok en mochten ze voeren. In het konijnenhok de konijnen🐇 en cavia’s aaien en voeren. Ook bij de varkens!🐷 Daarna het ganzennest🪿 bekeken op afstand want dat werd goed bewaakt! Ook zagen ze in welk suprr klein eitje een parkietje wordt geboren en daarna het kleine jonge parkietje bewonderd🐦 Binnen hebben we alle verschillende eieren onderzocht want er zijn heel veel soorten!🥚Welk ei kun je eten, welk ei hoort bij welk dier, van wie is die allergrootste? en daarna natuurlijk spelen!!🛝

We kregen nog een prachtig bedankje van de kinderen, super lief. Deze gaan wij heel mooi op hangen 🥰
We hebben genoten van jullie bezoek🥳