Actieve NLDOET dag 2024

Vandaag met ons vrijwilligers team gewerkt op de boerderij tijdens NLdoet dag 2024! Het groene net over de kippenren is vervangen door een zwart net. Een hele klus maar gelukkig waren er genoeg vrijwilligers aanwezig. Na een warme kom soep en hutspot gingen we weer door. Vrolijke viooltjes zijn gepoot en ons bruggetje ziet er gezellig uit🌺🌼🌸 Heerlijk koffie gedronken in het zonnetje!☀️☕️ Alle party tenten zijn uitgezocht, zo kunnen we vliegensvlug een tent op zetten als we weer een feest gaan organiseren👌 Vandaag bleek dat we weer een warm en goed team hebben aan vrijwilligers. Iedereen is vrolijk, behulpzaam en denkt met elkaar mee en totaal niet te beroerd om hun handen uit de mouwen te steken💚 Klinkt dit aantrekkelijk en wil je ook in ons team? Neem gerust contact met ons op. Via de mail info@kinderboerderij-werkendam.nl of bel Jan: 06 10113785 Erika: 0627151944 of kom gezellig langs!