Sinterklaas bleef slapen..

Wat hebben we een prachtig Sinterklaas weekend achter de rug! Sinterklaas bleef camperen op de Sinterboerderij!! Het werd grootst opgezet door de Leukste Keukenpieten. Prachtige tenten compleet versierd, aan elk detail is gedacht. Hebben jullie de buikpijnvermijter gezien? De badkuip van Sinterklaas? Hoofdpiet die maar bleef snurken in zijn tent? Kinderen mochten helpen in de keukentent, hun zakken werden gevuld in de snoeptent, mochten in de slaapkamer kijken van Sinterklaas en natuurlijk met hem op de foto! Daarna was er een mogelijkheid om een leuke en leerzame speurtocht te doen langs de feestvarkens van Sinterklaas, de chocodipkip, de zoetegeitjes, de schoorsteenschaap, de gedichtganzen.. Ook werd er een spannend verhaal vertelt door de PaardenPraatPiet bij het paard van Sinterklaas! Kortom een geweldig onvergetelijk ouderwets Sinterklaasfeest! 🥳🥳