Bezoek school

Vandaag kwam een klas van de Groenewegenschool de verjaardag vieren van hun juffen bij ons op de kinderboerderij. Wij vertelde over de kippen wat ze aten, de kinderen gaven ze te eten en met elkaar eieren zoeken. Bij de varkens keken ze in hun slaapkamer. Ook bij de schapen en konijnen werd verteld, dat vonden de kinderen maar wat interessant! Binnen stonden er allemaal potjes met haar en eieren van de dieren. De kinderen konden raden van wie het was, soms een beetje moeilijk maar ook heel leerzaam. Natuurlijk ging jullie daarna nog heerlijk spelen in de speeltuin!☀️ Als dank kregen wij heerlijke chocolade.

Ook een leerzaam schoolreisje bij ons boeken? Een kleine rondleiding met leerzame vertellingen? Het de kinderen laten zien, voelen en mee laten helpen? Vraag naar de mogelijkheden!

📧 info@kinderboerderij-werkendam.nl

☎️ 0627151944