Landelijke opschoondag

Zaterdag 18 maart deden wij mee aan de Landelijke opschoondag. Kinderen konden vuil gaan prikken in het dorp, een gevulde zak terug brengen, hun naam en telefoon nummer opschrijven en kans maken op 3 leuke prijzen! 2 cadeaubonnen van de Intertoys en als hoofdprijs een gratis kinderfeestje! Daarnaast hadden we ook nog een pannenkoekenfeest aan gekoppeld om het nog meer te stimuleren voor de kinderen, zij mochten de pannenkoek eerst versieren en daarna opeten. Dat is ook gebeurd! Veel kinderen kwamen hier op af. We hopen dat het de kinderen gestimuleerd heeft om dit vaker te doen, want dat kan bij ons op de boerderij! Je kan altijd om een prikker, handschoenen en een vuilniszak vragen. Het vuil breng je dan ook weer bij ons terug. Altena TV kwam ook bij ons langs en maakte een mooie opname van onze dag! Bekijk het filmpje: https://www.altenatv.nl/video/kinderen-actief-bij-landelijke-opschoondag-in-werkendam/