Zoals je kunt zien op deze site proberen we de kinderboerderij en de activiteiten zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Ben je enthousiast en wil je graag wat doen voor de kinderboerderij? Dat kan en daar zijn we uiteraard erg blij mee!

De kinderboerderij is een stichting en draait helemaal op giften van sponsors, donateurs en een subsidiebedrag van de gemeente. Al het werk wordt verricht door vrijwilligers. Met uw ondersteuning kunnen we de dieren een goed onderkomen bieden en kunnen u en uw (klein-)kinderen blijven genieten van een gezellig dagje uit.

Je kunt ons ondersteunen op de volgende manieren:

  • Als donateur: een donatie kan iedere maand zijn, per jaar of eenmalig. Soms een klein bedrag, andere keren wat groter. Maar je kunt ook een leuke actie bedenken met je klas of in de straat om geld in te zamelen. Hierdoor kan een kinderboerderij weer wat extra’s realiseren. Vergeet niet: alle kleine beetjes helpen!
  • Als sponsor: de kinderboerderij kan ook gesponsord worden. Bedrijven geven regelmatig geld aan goede doelen. Een kinderboerderij is zo’n goed doel. Als tegenprestatie wordt dan een appel in de appelboom gehangen met de naam van uw bedrijf, ook is het in overleg mogelijk een naamsvermelding te krijgen op het terrein of een vermelding op deze website.
  • Als vrijwilliger: onze kinderboerderij komt vaak handen en voeten tekort. Er is veel werk en dit komt neer op de vrijwilligers. Je kunt dan denken aan het ondersteunen bij de milieu-educatie, bij de knutselmiddagen, bij de dierverzorging of bij de organisatie zelf.

Wilt u meer informatie? Mail ons dan! Alvast heel erg bedankt.

U kunt uw donatie overmaken naar: NL87RABO0398721548, t.n.v. Kinderboerderij Floreffehoeve.