Sinterboerderij!

Datum: 2 december 2023
Tijd: 09:00 - 17:00

Dit jaar word de kinderboerderij in Werkendam omgetoverd tot de ‘Sinterboerderij!’ Dit komt namelijk, omdat de sint en zijn pieten blijven logeren! Hoe gaaf is dat? De sint slaapt in een tent op de ‘sinterklaasringcamping’ (op de geitenweide) Kom jij kijken waar de pakjes ingepakt worden, waar de pepernoten worden gebakken en wat er met alle verlanglijstjes gebeurt? Kom dan naar de sinterboerderij in Werkendam!

Vrijdag 1 december worden scholen uitgenodigd en rondgeleid op de Sinterklaasringcamping, dit vind plaats op de geitenweide. De Sinterboerderij (de kinderboerderij) is gewoon open en gratis voor iedereen zoals altijd. Op zaterdag 2 december is de Sinterboerderij ook voor iedereen gratis toegankelijk. Voor de Sinterklaasringcamping (op de geitenweide) moet echter wel gereserveerd worden. Op de camping word je rondgeleid door de rondleid piet! Hij brengt je naar de leukste plekjes op de camping! De kosten om de camping te bezoeken zijn 3,50 per persoon.

Op de sinterboerderij kan heerlijk winters gegeten worden, zoals verse stampotten en warme verse erwtensoep! Ook kan de pieten ontdekkingstocht worden gedaan met een educatief tintje, bekijk de schoorsteen-schapen, de verlanglijst-vogels of ga langs de cacao-pauw! Alles zal op en top in de sinterklaas sferen zijn!

De Sinterboederij is voor jong en oud. Let op, bij kinderen tot en met 4 jaar is het verplicht dat er een ouder bij is.

Reserveren kan onder het kopje: Sinterboerderij, in de menubalk. Dit is mogelijk tot en met 26 november.

Voor onduidelijkheden en vragen: 0627151944