Evenementen 2022

Woensdag 14 december 2022

KNUTSELMIDDAG // Kom je met je vriendje of vriendinnetje gezellig iets knutselen op de kinderboerderij?! Deze keer is het geen verrassing wat we gaan maken. We gaan nu het lampionnetje maken voor de lichtjesoptocht van 17 december! Kosten zijn €3,00 incl. een snoepje&drinken. Opgeven is niet nodig. Welkom!!

Tijd: 14:30 uur tot 16:00 uur

Vrijdag 16 december 2022

WINTERFAIR // Vrijdag 16 december organiseren wij een gezellige winterfair! Verse oliebollen (ook op bestelling) , verse erwtensoep warm èn koud, Jemako producten, kerstspullen, Fruitschuur Oostveen, Aloë Vera en nog veel meer leuks! Komen jullie deze gezellige winterse sfeer ook proeven?

Ook kun je een prachtige kerstfoto laten maken van je kinderen door een professionele fotograaf! Max. 4 kinderen i.v.m. de ruimte.

Tijdens de winterfair kun je ook je kerstmuts met verlichting en lampionnetje met verlichting kopen voor €2,00. Voor de lichtjesoptocht met onze eigen muziekvereniging Irene uit Werkendam, zaterdag 17 december!

Ook draait het Rad van Avontuur eer met super leuke prijzen, je kunt lootjes kopen in de winkel en kans maken op leuke cadeaus/prijzen. Mis dit niet!!

Wil je een kraam huren met jou creatieve spullen, je kan je hiervoor nog opgeven bij Erika: 0627151944

Tijd: 17:00 uur tot 21:30 uur

Vrijdag 16 december 2022

We hebben een heerlijke oliebollenactie! 😃
Zelfgebakken 👌 Met of zonder krent.

Graag van te voren bestellen, maar tijdens de Winterfair op vrijdag 16 december bakken we ook verse oliebollen!

Zaterdag 17 december 2022

LICHTJESOPTOCHT // Zaterdag 17 december organiseren wij een lichtjesoptocht door de donkere straten van Werkendam met onze eigen muziekvereniging Irene die ons begeleidt!

Tijdens de knutselmiddag van 14/12 kan je je eigen lampionnetje versieren en deze meenemen tijdens de optocht. Ook krijg je een super leuke kerstmuts met verlichting en na afloop heerlijke warme chocolademelk! Dit wil je niet misen en moet je met al je vrienden en familie vieren toch?

Tijdens de winterfair 16/12 kan je een lampionnetje en kerstmuts kopen maar ook een uur van te voren van de optocht. Koten €2,00 Hiermee maak je de optocht nog leuker en geeft een extra kerstsfeer!

Als jij een kerstmuts en lampionnetje koop krijg je na afloop heerlijke warme chocolademelk, vergeet dat niet!

Doe je mee?

Tijd: 18:00 uur tot 19:00 uur