Bezoek dit jaar de sinterboerderij in Werkendam!

Zaterdag 2 december van 9:00 tot 17:00

Informatie:

Dit jaar word de kinderboerderij in Werkendam omgetoverd tot de ‘Sinterboerderij!’ Dit komt namelijk, omdat de sint en zijn pieten blijven logeren! Hoe gaaf is dat? De sint slaapt in een tent op de ‘sinterklaasringcamping’ kom jij kijken waar de pakjes ingepakt worden, waar de pepernoten worden gebakken en wat er met alle verlanglijstjes gebeurt? Kom dan naar de sinterboerderij in Werkendam!

De sinterboerderij is voor iedereen gratis toegankelijk. Voor de Sinterklaasringcamping moet echter wel gereserveerd worden. Op de camping word je rondgeleid door de rondleid piet! Hij brengt je naar de leukste plekjes op de camping! De kosten om de camping te bezoeken zijn 3,50 per persoon.

Op de sinterboerderij kan heerlijk winters gegeten worden, zoals verse stampotten! Ook kan de pieten ontdekkingstocht worden gedaan met een educatief tintje, bekijk de schoorsteen-schapen, de verlanglijst-vogels of ga langs de cacao-pauw! Alles zal op en top in de sinterklaas sferen zijn!

Eet je niet misselijk aan het vele snoepgoed!

Vul hieronder alle gegevens in om te reserveren. De kaartjes kunt u ophalen op 22 en 28 november, s’middags van 15:00 uur tot 17:00 uur, en s’avonds van 19:00 uur tot 21:00 uur. Gelieve cash te betalen bij afhalen of per QR-code/tikkie. De kaartjes zijn af te halen op Gedempte Haven 1C, 4251 CA Werkendam. Let er op als u reserveert en u loopt zelf ook mee over de camping dat u uzelf ook meerekent tijdens het reserveren!

De Sinterboederij is voor jong en oud. Let op, bij kinderen tot en met 4 jaar is het verplicht dat er een ouder bij is.

Let op, reserveringen mogelijk tot en met 27 november.

Bij onduidelijkheden of vragen: 06-40857141 of 06-24596174

Heel veel plezier 🥳🥳